maanantai 28. toukokuuta 2012

Syöminen sujuu

Suun parannnuttua koko ajan, olen keskittynyt hyvän ruuan valmistamiseen ja suunnittelemiseen. Keittokuuri ei selvästikään ole minun lajini. Pitkään aikaan en ole lukenut ruokalehtiä niin innokkaasti kun nyt. On nautinto saada syödä edes lähes normaalisti. Haukkaaminen ei edelleenkään tunnu hyvältä, mutta muuten pureskelu sujuu jo mainiosti.

Roikkuvat ja hampaiden välissä törröttävät tikkilangat ärsyttivät niin paljon, että soitin hammaslääkäriasemalle kysyäkseni mitä niille tulisi tehdä. Olin kokeillut nyppäistä niitä itse pois huonolla menestyksellä. Selvästi tikit vaativat järeämmät otteet. Sain ajan tikkien poistoon heti loppuviikoksi. Tikit eivät aina sula itsestään pois.

Samalla soittaessani pyysin, että oikojahammaslääkäri olisi yhteydessä kirurgiin, mikäli kitalaessa olevat hampaani haittaisivat oikomista. En halunnut, että asia tulee oikojahammaslääkärille yllätyksenä kun ensi viikolla menen asennuttamaan hammasrautoja. Enkä itse halunnut olla välikätenä asian selvittämisessä.  Kaikki tuntui tämänkin asian kohdalla sujuvan ongelmitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti