lauantai 26. toukokuuta 2012

Hyvä ruoka parempi mieli



Lauantaina viisi päivää leikkauksen jälkeen lankesin ensimmäistä kertaa kiinteään ruokaan. Kanakastike tuoksui niin vastustamattomalta, että päätin kokeilla sen syömistä turralla suullani. Hyvinhän se onnistui, pureminen vain täytyi hoitaa takahampailla. Ennen keittokuuria en ajatellutkaan kuinka tärkeä osa elämääni hyvä ruoka on. Nyt vajaan viikon keittokuurin jälkeen osaan arvostaa uudella tavalla normaalia arkiruokaa viikonloppuherkuista puhumattakaan.

Jostain syystä olokin on kohentunut. Enää ei ole sitä käsittämätöntä väsymystä ja oudon vetelää oloa, josta vielä loppuviikosta kärsin. Vaivana on vain tunnoton muovinen outo tunne suussa ja ikävät tikit, jotka eivät näytäkään nopealla aikataululla sulavan pois suusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti