tiistai 15. lokakuuta 2013

Helpotuksen huokaus

Kerrankin kävi hyvä tuuri ja sain ajan hammaslääkärille juuri silloin kun sitä todella tarvitsin ja hyvin pienellä varoajalla. Alan  pikkuhiljaa arvostaa saamaani loistavaa palvelua hammaslääkäriasemalla.

Kävin siis tarkastuttamassa turkasen kipeät oikeanpuoleiset etuhampaat hammaslääkärillä. Niinkuin aiemmin blogissa on tullut mainittua, epätietoisuus ei ole minun lajini, enkä kestä epätietoisuutta siitä tapahtuuko hampailleni jotain hirveää vai ei.

Mitään dramaattista tutkimuksissa ei onneksi löytynyt. Röntgenkuvissa ei näkynyt mitään normaalista poikkeavaa eikä hampaista pintapuolisessa tutkimuksessakaan löytynyt syytä viheliäiseen kipuun. Hammaslääkärin mukaan oikomisen aikana hampaat vain voivat särkeä. Ja todentotta, täytyy todella allekirjoittaa tämä. Tästä kivustahan ystävät varoittelivatkin. Mutta enpä uskonut tuolloin.

Sain matkaan lääkärikäynniltä Burana-reseptin ja reseptin kaiken varalta myös järeämpiin särkylääkkeisiin. En halunnut ottaa riskiä siitä, että saan sietämättömän hammassäryn työmatkallani paikassa, jossa lähimpään hammaslääkäriin on tuntien matka.

Lääkärin tutkimuksella ja lääkeresepteillä oli ehdottomasti suurempi merkitys henkisen hyvinvoinnin, kuin todellisenfyysisen hyvinvoinnin kannalta. Varmuus siitä, että hampaissa ei ainakaan vielä näkynyt mitään hälyyttävää ja varmuus myös siitä, että matkassa on mukana riittävästi särkylääkettä riittää huojentamaan mielen.

Toistaiseksi kivut ovat pysyneet loitolla tai ainakin siedettävinä Buranan voimin. Toivon hartaasti, että koko ikävä oirekuva häviää pikku hiljaa. Viimeistään ennen lauantaita, jolloin suuntaan matkani jälleen uuteen paikkaan jossa toivoisi välttyvänsä hammaslääkäriltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti