torstai 4. elokuuta 2016

Lopputarkistuksessa kaikki hyvin!

Hampaani on nyt tarkistettu. Luulin, että implanttien vuositarkastus sisältää ilman muuta röntgenkuvauksen, mutta näin ei suinkaan ollut. Hammaslääkäri tarkasti lähinnä koko suun ja ikenet. Tarkastus oli vähän samanlainen kuin kevennetty hammastarkastus. 

Onneksi mitään ikävää ei hampaissa näkynyt. Vähäpuheinen hammaslääkäri totesi, että "hyvältähän täällä näyttää". Ja mitäpä minä muuta kyselmään. Täytyyhän ammattilaisen tietää milloin kaikki on hyvin ja milloin on syytä tarkempiin tutkimuksiin kuten röntgeniin.

Kysyin hammaslääkäriltäni myös oikojan vuositarkistuksen tarpeesta. Hänen mukaansa vuositarkistusta ei tarvita, kun hampaat eivät selvästikään ole mihinkään liikkuneet. Sama ohut läpinäkyvä "muotti" sopii hampaisiini täydellisesti edeleenkin ja on vieläpä ehjä. Asiat ovat siis hyvin oikomistuloksen suhteen.

Kaikki on siis hyvin. Joskus tunnen edelleen oikeassa etuhampaassani outoja tuntemuksia samoin kuin satunnaisesti implanttihampaiden kohdalla. Mutta ne eivät ole häiritseviä ja olen ne tietoisesti pyrkinyt unohtamaan. Onhan näiden hampaiden kanssa ihan tarpeeksi jo stressattu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti